4.2.2016

Valinnan vaikeutta

Elikkä uutta puhelinta mä metsästän. Vanha ja uskollinen 4S vetelee pikku hiljaa viimeisiään, tai ainakin akku vetelee. Uskollisena Omenan käyttäjänä luonnollinen seuraaja on tietenkin samaan perheeseen kuuluva. Ongelmana onkin: Iphone 5S vai 6? 
Kuva googlesta

Molemmissa on sama kamera, joka on itselleni tärkein ominaisuus. 5S on myös pienempi ja sopii käteen paremmin kuin 6, mutta toisaalta olisiko isompi näyttö kivempi?  Lisäksi 5S:ssä on mahdollisuus 32Gt:n muistiin, mikä on minusta juuri sopiva. Tällä hetkellä omassa luurissani on 16Gt:n muisti ja se on hieman pieni. Toisaalta 64Gt:tä taas kuulostaa todella paljolta yhteen pieneen puhelimeen ja pohdinkin kannattaako mun maksaa niin paljosta tilasta, kun en tiedä tarvitsenko sitä kaikkea. 

Tiedän, että kuulostan siltä kuin olisin jo valinnut uuden leluni, mutta ei! Pohdin edelleen, että kannattaako mun ottaa toi vanhempi ja huomattavasti edullisempi versio, joka on kuitenkin hyvä vai valita uudempi versio. 6S:n tiputin pois heti alkuun ihan ekakskin hintansa puolesta ja se tuli ulos niin nopeesti, että toiminta on kuulema vielä vähän puutteellista. Ainakin tuttujen mukaan, joilla tuo uusin malli on. 

Joten, mitä mieltä olette? Kumpi puhelin on teistä parempi tai kumpi teiltä löytyy taskusta?  Entä onko noissa jotain muita suuria ja teidän mielestä tärkeitä eroavaisuuksia? 

xoxo / Laura 







4 kommenttia:

  1. Mä päivitin itse puhelimen vitosesta tähän 6s:ään ja suosittelen ehdottomasti ottamaan isommalla näytöllä! Ja yllättävän hyvin sopii käteenkin, koosta huolimatta :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi 6S on kyllä vähän hintava mulle, mutta hyvä tietää, että isompikin luuri sopii käteen :)

      Poista
  2. Itel oli 4s 32gt muistilla ja sen jälkeen ostin 6 64gt muistilla. Tuo muisti on kyllä vähän liikaa mullekin, mutta halusin ehdottomasti 6 tai 6plussan, joten piti sitten ottaa se 64Gt. Kannattaa myös miettiä sitä, että IOS päivityksiä tulee aika tiuhaan tahtiin nykyään ja jossain kohdassa voi käydä samalla lailla kuin iphone 4 kanssa, ettei päivitystä voi edes tehdä niin "vanhaan" puhelimeen. Tällä siis tarkoitan sitä, että voi olla ettei vuoden-kahden päästä tulevaa IOS päivitystä voikkaan asentaa iphone 5/5s koska se on jo niin "vanha". Toisaalta jos tämä ei haittaa, nii sitten kannattaa kyllä ostaa tuo iphone 5s! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä huomio toi IOS:n päivitys!En ollut itse edes ajatellut... Täytyy nyt vielä pohtia :P

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3