5.9.2015

Forever Aloe Vera

Ystäväni on itsenäinen Forever-tuotesarjan myyjä ja nyt oli mun vuoro ottaa tuotteet kokeiluun. Sain testiin seuraavat tuotteet:
Aloe Lips
Aloe Sunscreen
Aloe Heat Lotion
Forever Aloe Scrub
Aloe Deep-Cleansing Exfoliator
Aloe Purifying Cleanser
Aloe Refreshing Toner

Ehdoton ennakkosuosikkini oli tuo Aloe Lips mun kärsiville kuiville huulille. Yhdistelmä aloe veraa, jojoba-öljyä ja mehiläisvahaa tekee huulista pehmeät ja sileät. Huulirasva levittyy helposti ja pitää huulet kostutettuina  monta tuntia. Mulle aivan loistava tuote, sillä puren huuliani hermostuksissani ja revin niitä samantien jos ne kuivuvat. Tämä pieni ihmetuote on riittoisa, mikä on hyvä sillä 4,25g putkilo maksaa 5€.


Forever Aloe Scrub 
Mulla ei ole pitkään aikaan ollyt käytössä kuorintavoidetta ja olikin ihana päästä tätä tuotetta testaamaan. Purkki itse sanoo:"Todellinen syväpuhdistus, joka on tarpeeksi mieto käytettäväksi päivittäin. Sisältää aloe veraa ja jojoba-öljyä". Tuote oli kyllä pehmeään ja rakeet melko pieniä ja se jättikin ihon pehmeäksi. Ikävä kyllä kuorintavoide ei levittynyt aivan yhtä hyvin kuin toivoin, eikä tuoksukaan ole mitä miellyttävin ainakaan omaan nenään. Hintaa 99g kuorintatuubilla on 20€

Sitten sarja sarjan sisällä. Eli Sonya Aloe on toinen Foreverin kasvojenhoito tuoteperheistä. Mulla oli kokeilussa kolme tämän sarjan tuotetta.  Ensimmäisenä oma henkilökohtainen suosikkini! Aloe purifying cleanser, "Mieto puhdistusvoide, joka poistaa hellävaraisesti lian ja meikin ärsyttämättä tai kuivattamatta ihoa. Pohjaituu aloe veraan, mutta sisältää myös sitruuna -ja kurkku-uutetta". Aivan mahtava tuote! Tekee juuri sen mitä sanoo jättäen ihon pehmeäksi ja sileännäköiseksi, eikä se todellakaan kuivata! Tuoksuu hyvälle, koostumus on miellyttävä ja levittyy helposti. Ainoa vika on hinta. Sillä vaikka tuote onkin riittoisa on 37€ 177ml purkista aika suolainen hinta näin opiskelijabudjetilla.

Deep Cleansing Exfoliator on syväpuhdistava tuote. Mieto kuorintavoide poistaa tehokkaasti kaiken lian kasvoilta.  Tämäkin sisältää aloe veraa, jojoba-öljyä, sekä sitruuna -ja kurkku-uutetta. Käyttö kahdesti viikossa kasvojenpuhdistuksen jälkeen. Tuoksuu hyvältä kuten muutkin sarjan tuotteista ja levittyy hyvin kosteille kasvoille. Omia kasvoja hieman kiristi  eli suosittelen kosteutusta kasvojen syväpuhdistuksen jälkeen. Tuotteen hinta: 28€


Viimeistelen kasvojen puhdistuksen Refreshing Tonerilla. Virkistävällä ja kosteuttavalla kasvovedellä, joka imeytyy nopeasti. Kuten edeltäjänsä tämäkin sisältää aloe veraa, jojoba-öljyä, kurkku-uutetta ja lisäksi valkoista teetä. Itse en kokenut tuoksua kaikken miellyttävimmäksi ja pintakuivalla iholla kirvelee ja kipristää hetkellisesti. Joskin mun kasvoille kaikki kasvovedet tuntuu aiheuttavan saman reaktion. Tuote kuitenkin jättää ihon mukavan ja raikkaan tuntuiseksi ja toisin kuin muiden brändien tuotteet, tämä ei aiheuttanut allergista reaktiota silmiin. Taas vaihteeksi pienellä purkilla kova hinta, 177ml, 37€.

Tässä siis tuotteet, joita testailin. Muutama jäi pois ihan vain siksi, etten huomannut tuotteissa mitään erikoista. Esimerkiksi en ole niin asijantuntija aurinkovoiteissa, että osaisin vertailla muihin kokeilemiini.  Sonya Aloe sarja oli kuitenkin aivan mahtava! Ja mä olen kokeillut monta eri ihonhoito sarjaa. Osa ei ole sopinut ollenkaan ja tällä hetkellä on käytössä "ihan ok" -tuotteet. Viikon käytön jälkeen en muista milloin mun iho olisi viimeksi näyttänyt ja tuntunut näin hyvältä ilman meikkiä! Mulla on nimittäin aina ollut pintakuiva sekaiho, joka kuitenkin rasvoittuu päivän aikana, enkä ole epäpuhtauksiltakaan välttynyt. Testipäivien aikana rakastuin sarjaan ja haluaisinkin sen nyt ehdottomasti itselleni. Foreverillä on Sonya Skin Care Collection paketti joka houkuttelee mua aivan älyttömästi. Se sisältää kaikki edellä mainitus Sonya-sarjan ihonhoitotuotteet ja lisäksi E-vitamiini serumin ja kosteusvoiteen. Ikävä kyllä paketilla on hintaa 174€ eli tässä on nyt pakko säästellä jonkin aikaa jos tuon mielin ostaa. Tämä ihana collectioni ponnahti hetkessä mun MUST HAVE -listan kärkeen.
Niin että näin tällä kertaa. Jos tulee jotain tästä mieleen kommentoi ihmeessä tai kysy, koetan vastailla ja jos en osaa niin etsin vastauksen tai kysyn eteenpäin. Mä lähden nyt nukkumaan. Sohvan kokoaminen on rankkaa puuhaa ja aina ei kaikki mene kun Stromsössa. Siitä lisää ehkä huomenna.
xoxo / Laura

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3