9.2.2016

Laskiaista

Heippa ja liukasta laskiaista kaikille! Täällä Lahdessa ei paljon lasketa kun vettä sataa, mutta kadut ovat peilijäässä. On niin pääkallokelit että! Pikamoikat tulin tänne kirjottelemaan, kun tunnin päästä pitäisi lähteä vielä takaisin töihin aka harkkapaikkaan. Mennään laskemaan laskijaisriehan kunniaksi vesimäkeä! Tai sitten ei. Mutta siitä joka tapauksessa erikoinen työaika. Kaksi päivää olen nyt seuriskerhoissa katsellut ja ihan mukavaa on ollut, vaikka lievästi pihalla vielä olenkin. Kun päivärutiineihin tottuu niin ihan hyvin tämä varmasti lähtee liikkelle.

Napsuttelin tossa aikani kuluksi jo muutaman kohdan näyttösuunnitelmaankin. Kerrankin aloitan jonkun koulujutun ajoissa. Olin alun perin huolissani suunnitelman kirjoittamisesta, mutta nyt kun katsoin kriteerejä, niin ei ne nyt kovin vaikeita ole. Laajoja vaan, enkä oikein tiedä mistä lähteä kirjoittamaan niin että vastauksesta tulee järkevä. Olisi paljon helpompi vain kertoa asiat. Tajuan miksi suunnitelman kirjoittamiseen saa vierähtämään niin tuhottomasti aikaa. Stressi iskee siinä vaiheessa kun pitäisi käytännössä pystyä näyttämään kaikki kriteerit. Unohdan varmasti jotain tosi tärkeetä ja oleellista.

Puhelinasia on edelleen auki. Ehkä mä tilaan sen uuden luurin tässä joku päivä. Tai sitten joskus hamaassa tulevaisuudessa. Rahaa on nimittäin mennyt tässä lähiaikoina. Huomenna illalla mennään tyttöporukalla katsomaan Cats ja postissa on tulossa jotain kivaa, mutta siitä lisää sitten myöhemmin.

Nyt mun täytyy alkaa valmistautumaan lähtöön. Onko teillä antaa vinkkejä näyttösuunnitelmaa varten? Herkutelkaa kermavaahdolla ja pullilla!


xoxo / Laura 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3