25.8.2015

Liebster Awards -haaste!

Kiitos Carry on, Elli -blogin Laura Liebster Awards -blogihaasteesta. En ollut ko. haasteesta aikaisemmin kuullu, mutta hetken googleteltuani se selvisi. Hyvin samaa sarjaa kuin useat muutkin. Haasteen tarkoituksena on tuoda esille tuoreita uusia blogeja, joilla on vielä vähän seuraajia, kuten nyt esimerkiksi omani.

Kysymykset ja niiden vastaukset tulevat tässä:

1. Mikä oli eilisen kohokohta?
Tein oman ennätykseni leukojen vedossa tangolla! Treeni alkaa selkeästi tuottaa tulosta!

2. Kerro kolme asiaa, jotka tekevät sut päivittäin onnelliseksi 
Minut tekee onnelliseksi se, miten monta rakasta ja välittävää ihmistä mulla onkaan elämässäni tällä hetkellä. Kun pääsen illalla heittäytymään omaan sänkyyn ja käpertymään nukkumaan. Ja sitten se tosiasia, että elämä nyt menee aika kohtuullisen hyvin tällä hetkellä ja mulla on jotakuinkin kaikki mitä haluan tai tarvitsen ja varmaan enemmänkin ja oon aika onnekas sen suhteen.

3. Mikä on luottovaatteesi?
CONVERSET! Ne pistän jalkaan satoi tai paistoi helteellä ja pakkasella. Toinen on varmaan perustopit.

4. Kerro yksi asia bucket-listaltasi
Lähes kaikki  liittyvät matkustamiseen tai ovat matkakohteita, ja suurin osa all time favorite'istakin on  nähty, mutta valitaan nyt sitten vaikka Bahamas cruise. 

5. Mitä kieliä puhut? 
Puhun äidinkielenä suomea, sekä täysin sujuvaa englantia. Lisäksi osaan kohtuullisesti ruotsia ja espanjaa.Ennen aina lisäsin listaan ranskankin, mutta nykyään en puhu sitä kuin muutaman sanan. Vähän sääli. 

6. Kerro joku pieni kätevä kauneusvinkki
Hymyile ihmisille. Niin yksinkertaista se on. Pieni hymy kaunistaa kaikkien kasvoja ja ainakin minut hymyilevän ihmisen näkeminen saa paremmalle tuulelle! Hymyä huulen siis! 

7. Korkkarit vai tennarit?
Tennarit ehdottomasti! Vaikka olen pätkä ja käytän korkokenkiä, en viihdy niissä vaan valitsen baari-iltaankin mieluummin rennon asustuksen minkä kanssa voi yhdistää Converset. 

8. Mikä on viimeisin heräteostoksesi, joka ei mennytkään ihan nappiin?
Tätä piti ihan pohtia. Olen vähentänyt heräteostoksia viime aikoina rajusti ja ennen sitä ne ovat kyllä menneet aika nappiin. Mutta sanotaan, että ehkä eniten harmittaa Nellyltä tilattu pikkumusta, joka näytti kuvassa aivan ihanalta, muttei lopulta istunutkaan kunnolla. En kuitenkaan jaksanut palauttaa sitä siinä toivossa, että vielä joku päivä mekko näyttäisi hyvältä päälläni.

9. Hiukset auki vai kiinni?
Haluaisin sanoa, että auki, sillä näytän silloin paljon paremmalta. Ikävä kyllä mun ammatissa ja etenkin mun latteilla hiuksilla pidän paljon tukkaa ponnarilla tai nutturalla. 

10. Mikä on hurjinta, mitä olet tehnyt?
Taidan olla tylsä ja sanoa ihan vaan, että au pairiksi lähteminen. Tulihan vuoden aikana tehtyä vaikka ja mitä hurjaa, mutta jos alan sepostaa niitä kaikkia, istutte vielä huomenaamunakin lukemassa tätä postausta. Tai vaihtoehtoisesti vain jätätte sen kesken.

11. Mistä haaveilet just nyt?
Muutan muutaman päivän päästä uuteen kotiin, enkä malta odottaa ja siksi haaveilenkin jos kauniista asunnostani. Isoimpia haaveita tällä hetkellä on sitten mm. parisuhde ja American matka.

Tässä siis mun vastaukset ja nyt laitankin haasteen eteenpäin

Tässä 11 kysymystä bloggaajille:
1. Paras vuodenaika?
2. Jos saisit muuttaa yhden piirteen itsessäsi, mikä se olisi?
3. Mitä odotat eniten tulevalta vuodelta?
4. Kengät vai laukut?
5. Meikkituote, jota ilman et voisi elää?
6. Paras/tyhmin kuulemasi iskuyritys?
7. Lempiruoka?
8. Mikä halusit olla pienenä?
9. Mikä sinusta tulee isona?
10. Paras blogi tällä hetkellä?
11. Olet juuri voittanut miljoonan, mikä on ensireaktiosi?
 
Kas näin olkaa hyvät!

xoxo / Laura
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3